Fontos információk

ÉPÍTS CSAPATOT

Válj Te is egy csapat tagjává, segíts másoknak is eljutni az eseményre, takaríts meg pénzt, mert így csapatkedvezményhez jutsz! Jelentkezz egy csapatba! Minél több ember regisztrál egy csapatba, annál nagyobb a megtakarítás!

NÉZŐK

Nézők részére a NINJA VERSENY ingyenes! Várjuk a NINJA VERSENY idejére a nézőket is, akik egy rendkívüli nap keretében  fantasztikus élményekkel gazdagodhatnak! A nézők használhatnak kamerát, fényképezőgépet. Regisztrálniuk nem kell!  

NEVEZÉS/REGISZTRÁCIÓ/JEGYVÁSÁRLÁS

Regisztrációt követően a szolgáltató díjbekérőt állít ki a nevező részére. A pénzügyi teljesítést követően a szolgáltató voucher-t küld a nevezőnek, ami jogosítja a NINJA VERSENY-en való részvételre. A pénzügyi teljesítést követően kiállítja a számlát a banki jóváírás napjára vonatkozó teljesítési dátummal, ami utólag postázásra kerül a nevező részére. A nevezési díj befizetéséről kiállított bizonylat ÁFA visszaigénylésre nem jogosítja a nevezőt. 

VERSENYEN VALÓ RÉSZVÉTEL

A NINJA VERSENY elemei kizárólag a FELELŐSSÉGI NYILATKOZAT kitöltését követően használható! A NINJA VERSENY esemény kizárólag a nevezési díj befizetését követően vehető igénybe (online regisztrációt követően VOUCHER bemutatása, helyszíni nevezésnél helyszíni regisztrációt követően)! 

A Felelősségi Nyilatkozat letöltése (pdf)